tisdag 1 juni 2010

Jag struntade i att packa Traderaauktioner förut och gick hem till pappa istället. Hade verkligen ingen lust att sitta inne och häcka när det var så härligt väder! Vi satt ute på pappas uteplats i solen och pratade. Vid 14.00 var han tvungen att åka till jobbet men då hade precis syrran dykt upp och gjort oss sällskap så hon och jag stannade kvar där i solen en stund till och umgicks. Jättetrevligt!

Vi låg faktiskt utslagna i gräset en stund och jag låg med nyllet rakt ner i den nyklippta gräsmattan en sväng, UTAN att bli det minsta allergisk! Hur kommer det sig? Har allergin bara bestämt sig för att försvinna ut ur mitt liv? I sure hope so! Än så länge har jag inte känt av någon som helst form av allergi. Men det kanske är lite tidigt än förstås. Det kommer nog. Men än så länge njuter jag av att slippa rinnande ögon och näsor.

Sen gick jag hem och vattnade blommor, diskade och plockade ihop lite. Jonas kom hem vid 17.00 och vi gjorde lite käk och gick ut och satte oss på balkongen och åt. Varför smakar allting bättre om man äter det utomhus? Vi fikade lite också, sen gick vi ut på en kvällspromenad. Åh, vad skönt det var. Vi gick förbi affären på vägen hem och jag bjuppade på glass. Vi testade nya Solero Pineapple och den var faktiskt ruskigt god och läskande.

Nu har jag packat några Traderaauktioner och J hjälpte mig. Har massor kvar, men alla har inte betalat ännu. Kom precis ur duschen nu och sitter och kollar på de Desperata Hemmafruarna.
Pratade med mor för en stund sedan och hon hade fått komma hem trots att de imorse trodde att hon skulle bli kvar ännu längre. Skönt! :) Hoppas nu bara att hon mår bättre snart.
Imorgon väntar jobb mellan 7.00 - 14.30 och sen ska jag träffa mamma en sväng om hon orkar.


1 kommentarer:

Malla sa...

här har varit soligt, men kaaallt idag! jag satt ute i 5 minuter och surrade i telefon och blev nog blå av köld :P
men det där ang. allergierna..jag har pollen och brukar känna av då jag sitter i gräs eller så - men inte alla somrar, kan det ha att göra med att det är olika fr år till år? i år har iaf pollen varit hemsk här uppe, det har inte hjälpt med tabletterna!