torsdag 17 juni 2010

Idag har jag då varit inne i stan och lunchdejtat med Kerstin. Vi köpte världens dyraste (men jävligt goda) sallad och gick och satte oss i gräset i solen för att intaga denna. Där satt vi i gott och väl 3 h och diskuterade stort och smått. Det var mycket trevligt!

Efter att vi suttit där en stund blev vi haffade av två människor från någon lokal tidning som ville ställa några frågor. Så vi svarade på några frågor om Karlstads kulturliv och om vi hade några kulturella planer framöver. Det var lite tunt med det för min del. Höhö. Och fotograferades gjorde vi också.

Vid tretiden sa vi byebye för K skulle iväg och prova sin brudklänning! Spännande! :D
Jag tog en kort sväng på stan och inhandlade ett par shorts på rean för 75 pix. Sedan begav jag mig mot Sommaro för där vankades det kalas! Det bjöds på otroligt mycket goda bakverk och på en fantastiskt god tårta som Jonas mamma gjort. Vå åkte hem runt 18.30 ungefär.

Jonas besiktigade bilen idag, och guess what! Den gick igenom. Så nu kan jag snart börja övningsköra igen. Yey!


God sallad.

Fina K.


3 kommentarer:

Marie sa...

Du har haft ett par fina dagar trots förkylning :-)

Jossan sa...

Men Milla blev du sjuk igår?! Usch hoppas du är bättre idag. Kram

Milla sa...

Jossan:
Nej, jag blev sjuk redan i onsdags. Satt ute i kylan och grillade på tisdagen och sen när jag vaknade var jag skitförkyld! :( Trodde J berättat att jag var risig innan jag kom.
Inget bättre idag tyvärr. Snorar som en dåre här. Synd att ni inte kommer idag, men kanske tur på ett vis så jag inte smittar er! :)