måndag 14 juni 2010

Har spenderat halva dagen i stan. Resten av dagen har jag spenderat i hemmatrakterna. Äntligen har jag fixat några engångsgrillar, plastmuggar och annat picknick-aktigt inför morgondagen. Jag har även varit och handlat kycklingfilé och lagt i marinad. Tog en promenad med Robert för jag hade glömt att inhandla diverse alkoholhaltiga drycker tills imorgon och på onsdag, så jag passade på att göra det också. Vi köpte glass och satte oss en stund i solen och njöt också.

När jag kom hem lagade jag och Jonas käk. Fläskytterfilé, bakad potatis och sås. Har tagit ett glas vin också. :)

Det ska bli superroligt imorgon! Hoppas det blir varmt, det verkar som att det iallafall ska bli uppehåll så det får man väl tacka för och vara nöjd med!

Imorgon ska jag jobba mellan 7.00 - 13.30 så jag bör snart gå och lägga mig om jag ska orka med det. Kommer nog inte hinna blogga något imorgon, bara så ni vet!

4 kommentarer:

Marie sa...

Får väl försöka stå ut utan inlägg i morgon då ;-)
Ha en trevlig eftermiddag :-)

Malin sa...

Åh, jag tror jag kommerm hem till dig och äter i fortsättningen, hi hi.... Fina före o efterbilder, jag har äntligen fått lite motivaion tillbaka för allt pyssel.. Kan tyvärr inte ge dig några örtråd, är inte säker på att mina kommer att överleva ens... kramiz m

Malla sa...

hoppas vädret blir fint! solen har då försvunnit från oss så den är nog på besök hos er får vi hoppas :)

Marie sa...

Då har jag nåt att se fram emot tills på torsdag då :-)

Ja jag har haft otur med mina fötter det senaste året *s* Borde vända nån gång tycker jag.

Jag hoppas jag kommer bli nöjd med mitt nya vrålåk och cykel kanske är en bättre motionsform för mig än att gå *haha*

kramar