lördag 12 juni 2010

Här kommer lite fler Före och efter-bilder från lägenheten. Denna gång är det på de två sovrummen.
På första bilden ser ni det lilla sovrummet, som någon gång ska bli ett barnrum hoppas jag. Just nu är det dock bara ett alltiallorum med en extra soffa och tv + J:s stationära dator. Där har vi faktiskt inte varken målat eller bytt golv utan bara "inrett." Det var det enda rummet i lägenheten som såg någorlunda okej ut. Resten har vi i stort sett ändrat eller målat eller tapetserat och haft oss. På väggen bakom soffan har jag tänkt sätta upp massor av fotografier som vi tagit själva i olika ramar.

De andra bilderna visar vårt sovrum - det vill säga The Master Bedroom. Där har vi målat tak, bredspacklat alla väggar, satt en tunn väv som vi målat vit, samt satt in en fondvägg vid sängen. Vi har även rivit ut de väggfasta garderoberna som stod där och köpt en ny och bättre garderob. Alla fönsterhyllor i lägenheten har också bytts ut. Spana in den gråa, äckliga plastmattan på sista bilden! Uuähh! Den blommiga stolen på sista bilden har jag ärvt av min mammas moster och jag älskar den verkligen!

LILLA SOVRUMMET


SOVRUMMET


Precis som i förra inlägget kan man klicka upp bilderna och sedan förstora dem ytterligare genom att klicka med förstoringsglaset på bilden. :)

4 kommentarer:

Marie sa...

Me like :-) Ni kan det där med inredning och renovering :-)

Hoppas det blir några blommor på din planta så småningom :-)

Jag har varit på Bergvik och gått runt idag, hittade en fin tunika på Kappahl men antingen har de som provat innan mig haft bråttom av med dom eller också var tyget dåligt för varenda en jag provade hade hål nånstans i sömmarna. Lite mer kvalitet kan man väl få för 400spänn tycker jag...

Sov så gott i den renbäddade sängen :-)

kram

Malla sa...

så jättefint ni gjort! :)

ja, jag tror det kommer bli ett fint litet "partyrum" där bak i garaget hos oss, är ju perfekt med kamin där inne också, så kan man till och med vara där på vintern om det skulle behövas - kanske inte sova där inne, men ändå hänga där om det blir nödvändigt :)

Malla sa...

Oooo förlåt :S, har inte hunnit gå igenom alla kommentarer som ska svaras på än!
Jag skriver upp dig i min "veckans-blogg-lista" - jag går bara efter turordning, helt enkelt :)
Så brukar jag skriva veckan innan till den person som ska vara, så får man skicka bild. Men jag lägger in dig då?
Som du vet är det lite väntetid..men tiden går fort!

Marie sa...

Jag fyndade faktiskt på Hemtex :p Köpte fyra gästhandukar men betalade bara för två :-)
Sen blev det Stephen Kings bok Carrie också inne på Maxi.

Sov så gott :-)