måndag 7 juni 2010

Jag har faktiskt gjort allt som var på To Do-listan idag. Jag har till och med gjort lite annat som inte stod med på listan, hör och häpna. Till exempel så var jag hem till pappa och hälsade på en sväng. Han sådde gräs och planterade två blommor som han fick av mig och så satt vi ute och pratade en stund. Sen har jag och Jonas varit och handlat. Och så har jag postat några paket, skickat några mail och köpt mig en passionsblomma.

Har ni sett en passionsblomma någon gång? Annars kan jag meddela att själva blommorna är otroligt vackra och ser oerhört exotiska ut. De brukar vara ganska dyra, men nu fyndade jag mig en för endast 50 spänn idag. Den var lite sargad och trasig och och hade kanske blivit lite "kantstött" under leveransen till butik eller något. Den hade inte heller några blommor somblommade just nu. Jag hoppas dock på att den kommer att repa sig och att det så småningom kommer att bli fina blommor på den. Jag har ingen aning om hur man sköter en passionsblomma, men det löser sig nog!

Cellprovet gick förövrigt bra. Eller ja, hur resultatet blev vet jag ju inte, men själva provtagningen gick åtminstone vägen. Barnmorskan var jättegullig och hjälpte mig med lite andra frågor som jag hade också. Det känns bra.

Exotisk passionsblomma.

1 kommentarer:

Marie sa...

Vilken fin blomma :-)

Det har inte hänt mig nåt personligen men jag länkade till en artikel i aftonbladet som du kan läsa om du trycker på ordet faan. Var en 21-åring i USA som slog ihjäl sin flickväns kattunge för att den råkade dra ur sladden till tv-spelet som han spelade. Hemskt tycker jag.