onsdag 2 juni 2010

Jag har fått finfina presenter av mor, far, Marie och Daniel. Presentkort på IKEA - nu äntligen ska jag investera i en byrå! Och en epilator som jag önskat mig.
Jag har dock ingen tidigare erfarenhet av det här med epilator annat än att jag en gång för många år sedan provade en i cirka 3 sekunder på benet. Det gjorde skitont och sedan dess har jag varit avskräckt.

Tanken på att typ behöva raka sig (jaja, epilera) 1-2 ggr/månad istället för varannan dag (nu under sommaren) känns dock oerhört lockande och därför har jag tagit mod till mig och önskat mig en. Nu jädrar ska jag låta håret växa ut för att sedan rycka bort det.
Någon som har erfarenhet av epilator och kan uttala sig om det är bra eller anus? Hur ont gör det egentligen?

Tjejen på bilden ser dock helt salig och jävligt nöjd ut! Det bådar ju gott.

3 kommentarer:

Marie sa...

Syrran köpte en för några år sen som jag provade. Aldrig mer säger jag, satan vad ont det gjorde.
Men du kanske har högre smärttröskel än mig :-)

gaby sa...

Den på bilden är den din lr ska du köpa en?? tips hade ju annars vart å skaffa en sån ny som man kan ha i duschen.. duscha varmt å öppna upp porerna. de kan hjälpa, kanske gör mindre ont.. annars kan du bara försöka göra de så fort du klivit ur badet.. men sen vänjer du dig me tiden gumman.. å de e helt klart värt de. ja LOVAR!!angående dag som vi ska ut.. för mig e de bäst om ni säger ett så fixar ja de om ja skulle jobba.. nåra som man har lite byten innnestående på på jobbe.. :) iaf om de skulle bli en dag mitt i veckan.. v24 passar inte helgen, v 26 passar inte helgen... annars kan ja :D puss

jenny sa...

Hej hopp! jag har en som jag använt max 3 gånger, tycker det är krångligt och tar tid. Men det är jue olika för alla, själv gillar jag vax bättre.