måndag 14 juni 2010

Igår la jag ut lite grejer på Tradera. Inte så mycket den här gången. Men på bilderna nedan kan ni se några av de plagg som man kan gå in och buda på. En grå klänning med paljetter på axlarna, en randig fodralklänning och en rosa klänning med paljetter. Allt kommer från Gina. Gå in och buda vettja! ;)


1 kommentarer:

Anonym sa...

Tradera är en så fantastisk uppfinning! Jag brukar fynda allt möjligt där. Brevpapper, kläder, teknikprylar, böcker. Allt finns, och jag älskar't!

SV: Jag fastnar också lätt i sånt. Man blir bekväm och orkar inte riktigt med de tyngre historierna, utan är rätt nöjd med relativt förutsägbara berättelser. Jag brukar få tvinga mig själv att läsa något svårare då och då. Tar lite gamla råd från litteraturkurserna jag läste förut, där fanns en hel del väldigt bra böcker som var "allvarligare" men ändå ganska lätta att ta sig igenom, eftersom det är ett sånt skönt flyt i dem.
Vad kul att du gillar min blogg! Jag har ganska nyligen kommit igång och börjat skriva ordentligt i den igen. Hade glömt hur roligt det kan vara. Jag ska fortsätta läsa din också, det känns som att jag kommer ha glädje av den. :)