onsdag 9 juni 2010

Idag hämtade jag ut mitt bokpaket. Alla böcker utom en var med. Den som fattades var "En charmerande man" av Marian Keyes. Den ska hämtas imorgon, för jag fick precis ett mess att den anlänt den också nu.

Skönt med lite nya, fräscha sommarböcker. Fast jag kommer säkerligen inte att ha sådär jättemycket tid över till att läsa. Men nu har jag ett tag framöver iallafall, OM jag skulle råka få tid. Böckerna av John Ajvide Lindqvist fick jag av Jonas som en försenad födelsedagspresent. Tack baby!

Är det någon som har fler sköna boktips så tar jag tacksamt emot dem! Inga deckare eller kriminalare bara. Fattar inte grejen med Läckberg, Mari Jungstedt, Åke Edwardsson, Anna Jansson, Håkan Nesser och fan och hans faster! Inte min kopp te. Känns som att har man läst en så har man läst alla. Som en Harlequinroman ungefär. Höhöh. Nejdå, nu överdrev jag. Men nästan.

Shit. Jag drabbades precis av en akut vilja att gå ut och gå! Får nog ta mig ett kort, litet varv runt kvarteret. Jag behöver frisk luft. Är verkligen SKITTRÖTT!


Mina sommarböcker.

2 kommentarer:

Malla sa...

haha jag läser nästan bara deckare och kriminalhistoreier :) I love it!
Så tyvärr har jag inga bra tips åt dig :)

Marie sa...

Tänder inte så mycket värmeljus nu under sommaren heller, men det är ju bra att ha hemma i alla fall :-)

Har inga bra boktips åt dig jag heller för jag läser ju mest deckare, fantasy och historiska böcker. Eller ja. Har du läst Stekta gröna tomater och Välkommen till himlen av Fannie Flagg? Dom kan jag rekomendera :-)

Jo men läser man en blogg så tycker jag man ska visa intresse för personen bakom den också :-)