fredag 8 oktober 2010

Idag har jag allt varit mer snurrig än vanligt. Ojoj.

Jag, syrran och mamma har varit på Ö&B en sväng och där handlades en hel del skit. Jag gick även in på skoaffären bredvid för att försöka hitta ett par höstskor. Jag hittade inga höstskor, men ett par snygga vår/sommarskor till J som kostat 249 :- men nu var det 70% på dom! Till saken hör att J:s fötter är lite konstiga. Ibland kan han ha 42, ibland 43 och ibland 44. Rotade runt där och försökte bestämma mig för vilken storlek jag skulle ta. Det fanns bara 42, 43 och 45 att välja på, så 45:orna räknade jag såklart bort direkt. Till slut valde jag ett par 43:or. Slängde även med ett par pjucks till mig själv som det också var 70% rabatt på. Ett par vita basketskor.

Well. Gick till kassan och skulle betala och damen i kassan tittar på mina skor och vänder och vrider på dom. "Eh, det här är en 42.a och en 43:a..." säger hon försiktigt med frågande röst. Jag skäms och uppträder som ett psycho genom att börja babbla högljutt. "Oj! Hahahahaha! (hysteriskt skratt) vilken TUR att du såg det! Tänk om jag kommit hem med två olika skor. Hur hade det sett ut! Ojojoj." "Hehe, ja, det hade ju inte varit så bra"Vilken storlek är det du vill ha? "42." säger jag som får hjärnsläpp. "Nejnej! 43!! 43 ska det vara," säger jag. Hon går för att hämta 43:an och jag får äntligen betala mina skor. Betalar och tackar för mig och går.

Hinner knappt sätta mig i bilen förrän damen i kassan kommer ut igen och viftar med något i handen. Vi ser henne allihop. "Säkert någon som glömt något," säger mamma. Ser att damen stegar rakt mot vår bil. Jag öppnar min dörr. "Ja, ursäkta mig, men är det någon som heter Camilla av er? Ja, det här ICA-kortet låg på disken därinne och det kanske tillhör någon av er?" "Yes, det är jag det!" säger jag. "Tack ska du ha!" "Ingen orsak", säger damen och jag stänger dörren och vill sjunka genom marken. Snacka om förvirrad brud asså!
ICA-kortet sitter bakom mitt betalkort så det måste ha hoppat med upp när jag drog upp det.

Jaja. Två par skor för 119 :- fick jag och ICA-kortet är i tryggt förvar. Slutet gott, allting gott. Men jag har känt mig något kringkring i skallen idag, så att säga.

Suddig bild på mina nya shoes.

1 kommentarer:

Jenny sa...

haha det där har jag också gjort en gång :P. Fast det är jue tur att de tittar storleken, hade varit pinsammare att komma tillbaka och säga att man köpt 2 olika storlekar :P.

Hade de mycket "fyndarskor"? Man kanske får ta sig en tur..

Kram