tisdag 26 oktober 2010

Idag är min barnlängtan extra stark. Inatt drömde jag om det.
Jag drömde att jag och J gick omkring med en tom barnvagn i väntan på att vi skulle få det glada beskedet att vi väntar barn. En tom barnvagn liksom. Det kändes så himla påtagligt. Att vi är barnlösa.

Hela min kropp är inställd på att få bli gravid, jag vill inget hellre - ändå jobbar den emot mig.
Jag tycker att det är så oerhört jobbigt att det ska ta så lång tid nu. Första mötet med fertilitetskliniken är avklarat, första steget är taget. Men nu känns det som att det inte händer någonting. Jag är förvisso väldigt otålig och hatar att vänta, särskilt nu när man vet att det är på gång och vi ska få hjälp med detta problem, men sen händer det inget känns det som! Men förhoppningsvis stämmer uttrycket: "Den som väntar på något gott" i det här fallet. Hoppas det.

La mig sent igår och av förklarliga skäl sov jag länge imorse. Skönt, men jag känner mig fortfarande trött. Idag har jag inga planer för dagen mer än att jag ska tvätta en maskin och hälsa på mormor och morfar en sväng. Det ska bli så härligt att bara få vara och inte göra någonting.

4 kommentarer:

Rebecca sa...

usch jag vet så väl och känner igen den där saknaden, den finns ALLTID men ibland kommer den på en så hårt.. Jag hoppas verkligen ni får en liten snart...


Kram

Anonym sa...

Jag håller tummarna!!

Kram /lising

life.love.baking sa...
Den här kommentaren har tagits bort av skribenten.
life.love.baking sa...

Känner dig inte, men håller ändå tummarna för att det ska bli en liten för er snart!