tisdag 12 oktober 2010

Jag har varit vaken sedan 09.20. Hade tänkt jag skulle hinna städa idag. Det har jag inte gjort. Däremot har jag börjat packa inför Örebro-vistelsen till helgen. Jag måste börja med sånt i tid, för det tar hur lång tid som helst. Jag lägger ner överdrivet mycket plagg, för att sedan riva ut och prova och byta ut osv. Men nu är faktiskt alla kläder packade och jag har bestämt mig för att inte riva upp och byta ut ett endaste litet plagg. Bara hygienartiklar och sånt kvar, och det får jag ju ta på fredag morgon.

Jag har inte ens ätit frukost ännu. Gick och gjorde mig iordning och började packa direkt jag klev upp. Så det är väl bäst att jag går och stoppar något i magen och så kanske jag börjar plocka lite sen. Eventuellt hinner jag dammtorka lite också.

Egentligen har jag ingen som helst lust att städa, för solen strålar utanför fönstret och en promenad känns mer lockande. Men det är SKITIGT. Så jag måste nog ta ett litet ryck. Det där med torsdagsstädning har blivit lite sisådär under de veckor J varit borta. Jag har helt enkelt gnuggat lite här och skrubbat lite där då och då istället, och tagit en svängom med dammsugaren såklart, men jag kommer inte ihåg senast jag skurade golven! Och när jag städar vill jag att det ska vara städat överallt istället för att gå och dutta lite här och där. Men som det är nu måste jag dela upp det och ta lite i taget.

Jaja. Om det ens ska bli något gjort överhuvudtaget här hemma idag så får jag nog slita mig härifrån.


0 kommentarer: