lördag 23 oktober 2010

Hemma från en 10,5 timmes arbetsdag. Trött som en sork, och ont som fan i ryggen har jag. Och inte har jag något intressant eller spännande att förtälja för er heller. Jag har liksom bara jobbat och varit hemma en sväng och sovit idag.

Jag hann precis komma innanför dörren här hemma när det var något som sa mig att jag glömt mobilen på jobbet. Letade igenom ryggsäck, jackfickor och ringde till den bara för att konstatera att ja, jag hade glömt den på jobbet. Så det var bara att vända i dörren det och åka tillbaka och leta upp den. Som tur var låg den kvar i fickan på min bussarong. Men det var jäkligt tråkigt att behöva åka dit igen bara för det. Men jag får panik om mobilen är borta! Finns ju massa kort, privata sms och annat viktigt där som man kanske vill hålla för sig själv. Dessutom agerar den ju även väckarklocka.

Nu blir det hemmagjord pizza och The Office. (Ja, jag veeet att vi åt pizza i torsdags också, men vi hade faktiskt två mozarella-ostar som skulle ha blivit slängda om vi inte gjorde vid dom, eftersom datumet började gå ut. Och hemmagjord pizza är faktiskt mycket nyttigare än köpepizza.)

Älskarälskar Steve Carell. En mycket rolig man.

0 kommentarer: