söndag 10 oktober 2010

Idag har jag pluggat lite teori. Blev inte så mycket, för det hanns inte med. Men lite är bättre än inget. Jag har även övningskört till och från kalaset och J tycker att jag är så jävla duktig på att köra bil att han tycker jag ska boka en uppkörning. Höhö. Det skulle jag absolut inte göra i nuläget. Men det känns ju kul att han tycker att det går bra för mig.

Vi har varit på kalas, som sagt. Det var trevligt som vanligt och födelsedagsbarnet blev glad för sin present. Det var roligt att träffa J:s släktingar, och framförallt hans gulliga systrar!

Annars har vi inte hunnit med sådär väldigt mycket annat idag. Håller på och tvättar en maskin med tvätt. Vi har lagat lite käk och kollat på Lite Sällskap nu. Imorgon väntar jobb igen. Fyra kvällar i sträck. Bra, för då hinner jag förhoppningsvis få in lite rutin fram tills jag ska vara ensam och jobba min första kväll veckan därpå. Och J åker tillbaka till Öret imorgon igen. Trist. Men förhoppningsvis ska jag åka dit och hälsa på honom på fredag om allt vill sig väl och inget oförutsett sker.


Såhär ser jag ut idag.

1 kommentarer:

Malla sa...

heja heja med körkortet :)