söndag 24 oktober 2010

Blää. Idag har jag varit supermegajättetrött på jobbet. Hela dagen. Jag har inte gjort någonting vettigt sedan jag kom hem. Bara lagat lite mat tillsammans med J. Och inte är jag ledig imorgon heller. Nänä. Men tack och lov har jag bara en kortdag och slutar redan klockan 12.30.

Skönt, för jag har känt mig så konstig idag. Till och från hela veckan faktiskt. Jag har känt mig febrig, utan att ha feber. Huvudet och kroppen känns som om det är stoppat med bomull och jag känner mig liksom... avtrubbad och luddig. Låter kanske weird. Men det känns ungefär som om en förkylning av värsta sorten är på g, vilket jag inte ens tror att det är. En konstig känsla som jag hoppas går över snart.

Förut var himlen skitfin. Försökte fånga det på bild, men som vanligt blir det aldrig lika bra på bild som i verkligheten när jag försöker.

Nu ska jag gå och ta mig en varm dusch.


3 kommentarer:

Marie sa...

Ja jag såg också himlen förut :-) Fin bild du fick till :-)

Malla sa...

Härlig bild! Och härlig pizza i det andra inlägget :)
Håller tummarna att du itne ska bli sjuk!

K sa...

Vackert babe! Hoppas vi kan få till en träff snart, jag hann helt enkelt inte idag. Har skitmkt med skolan, vet knappt var jag skall börja. Denna veckan suuuuger, jobbar massor. :( Stor kram, krya på dig!!!