onsdag 20 oktober 2010

Usch. Är fortfarande helt uppe i varv efter jobbet. Stressade som en stolle det sista nu. Inte lätt att hinna med allt när två st vill lägga sig 21.00, varav den ena tar väldigt lång tid på sig, och man sen ha tre st andra som ska ha nattmedicin 21.30. Inte när man är ensam iallafall . Och inte när man ska hinna gå och rapportera till nattpersonalen någon gång mellan 21.30 - 21.45. Skulle önska att jag hade åtta armar att plocka fram när nöden kräver.

Nu är jag iallafall hemma och jag hoppas jag kom ihåg att göra allt jag skulle(?)
Tv:n är kaputt. Eller rättare sagt boxen. Inte fan vet jag. Men det går inte att se på tv iallafall. Jävligt irri!

Imorgon har jag sovmorgon och börjar inte jobba förrän 7.30! Ska dock gå över till avdelningen bredvid några timmar på eftermiddagen, då personalen där skulle på möte, och slutar inte förrän 17.00. Så det blir en jäkligt lång dag ändå.
Ska även hinna med att ta prover. Prolaktin. Och sen var det en drös till som stod med på listan såg jag. Men det är mest prolaktinet jag är intresserad av. Tur att jag jobbar en halv minuts promenad från labb!

Känner mig inta alls lika trött idag som igår, vilket känns jävligt positivt.
Det är i senaste laget, men jag måste stoppa i mig något ätbart. Magen skriker efter mat. Den har inte fått något på länge nu.

1 kommentarer:

Sophia sa...

Hoppas det går bra med prolaktin provet. Hur gick det? Fast gissar att du inte fått svar än..

Kram kram