fredag 21 oktober 2011

Jag är nu hemkommen från min frisör efter 5,5 h(!) Haha! Det är inget skämt. Vi hade bokat tid för 3 h, eftersom det skulle både klippas och färgas och det brukar i regel ta tid. Dock blev första färgningen inte riktigt vad varken jag eller min frisör tänkt oss, vilket gjorde att hon fick slänga i lite rödaktiga slingor också.

Klockan 13.00 hade hon en ny kund så när han blev klippt fick jag sitta med foliepaketen i skallen. Sen sköljde vi ur färgen och hon fick sin nästa kund vid 14.00. Hennes kollega fick då ta hand om mig och blåsa mitt hår torrt medan hon höll på med sin kund. Sen var det min tur igen. Och nu blev resultatet mycket bättre!

Jag bestämde mig för att min lååånga lugg skulle bort. (Det är ju bara hår!) Så hon toppade håret och klippte luggen kort. Och jag blev verkligen superdupernöjd med färgen! Det blev en ganska stor förändring faktiskt. Jag trivs jättebra i ljust hår också, men det känns skönt att ha fått både ny färg och form på håret nu inför hösten. Det piffar upp lite. Man känner sig inte överdrivet skitsnygg när man är gravid liksom. Eller ja, inte jag iallafall även om jag älskar magen.

Tog en före- och en efterbild. De är inte överdrivet bra, men jag ska försöka ta en bättre i dagsljus imorgon eller så.

Vad tycker ni om resultatet?


FÖREEFTER

4 kommentarer:

Anonym sa...

WOW en ny person ju =)

Skit snyggt...

Patricia sa...

Skit snyggt ju! Vilka blåa ögon du får i den nya hårfärgen!!! / Patricia (missable från FL)

Frida sa...

Åh så snygg du blev! :)

Lisa sa...

Jättefint :)

Kram /lising