måndag 7 april 2014

Hade skrivit ett jättelångt inlägg som bara försvann. Skit!
Men det går verkligen upp och ner här. J vaknade tidigt imorse med magsjukan from hell. Han kräktes som bara den! Så han fick såklart gå härifrån. Tack och lov har mamma tagit hans plats nu.

Med M går det sådär. Hon hade 39 grader imorse men bara 37 nyss. Hon åt 1 dl yoghurt förut men det tog tid. Till lunch var det köttbullar och mos. Hon började äta lite men efter en halv köttbulle sa hon att hon hade ont i magen och i munnen. 
Hon bajsade även förut. En liten slemmig klutt med nåt som såg ut som lite blod i!? Sparade blöjan till personalen här.

Har träffat FEMTE läkaren sen i fredags nu. Hon hade inget nytt att komma med tycker jag. De bara spekulerar men vet inte vad de ska göra riktigt känns det som. De ska iaf ta nya prover strax.

M har lekt jättemycket hittills idag! Det är så fantastiskt att se. ♡ Förutom att hon knappt äter och har haft några  hysteriska utbrott har hon nästan känts som vanligt idag. Men så mycket klokare på hennes tillstånd är jag inte. På läkaren lät det som att vi snart kan åka hem. Men det vägrar jag så länge hon inte äter fast föda. Blir troligtvis inget svett-test idag eftersom man tydligen inte ska ha feber då.

3 kommentarer:

Erika:Å sa...

Hade jag varit du så hade jag velat att de börjar fundera på om hon kan ha någon typ utav tarmsjukdom. Jag själv har ulcerös kolit och har jag ett skov så blir min avföring slemmig med färskt blod i

Erika.Å sa...

http://www.internetmedicin.se/page.aspx?id=240 kolla här =)

Anonym sa...

Jag har också tänkt i de banorna de här dagarna.... Inflammatorisk tarmsjukdom. Varför tänker de CF? Jaja.... Amatörmässiga spekulationer! Men fy 17 vad jobbigt för er att inte få svar. Förstår att du känner dig frustrerad och orolig. / Linda