söndag 15 juni 2008

jag skulle ju ha varit ute och gått med sara igår, men jag vaknade inte förrän 11.30, måste ha varit helt utarbetad! så det blev inget. vi får ta det i veckan istället.
efter att ha legat kvar i sängen och grymtat en stund och läst tidningen, var jag tvungen att gå upp. vi hade bestämt att vi skulle åka till willys och handla, men jonas insisterade på att vi skulle äta upp gårdagens thaimat först, eftersom han vet hur gnällig och grining jag blir när jag är hungrig. :)
när vi var mätta och belåtna rattade jag in oss mot våxnäs. det gick bra.

handlade för kung och fosterland, men det var skönt att fylla upp skafferi och kylskåp igen, eftersom de ekat halvtomma nu ett tag.
sen kom robert hit. vi satt ute på balkongen och njöt av solen, när den behagade titta fram bakom svarta regnmoln. jonas gick till robin för att kolla på fotboll.
sen smet robert iväg runt 19.30 sådär, för han skulle jobba natt. då tog jag tag i disken, och ställde min orkidé i vattenbad, och gick sen och pustade ut en stund framför datorn.
syrran dök upp på msn, och hon ville gärna att jag skulle komma dit och spela tp och dricka vin.
jag var lite tveksam först, men jag hade så tråkigt här hemma, att jag tillslut bestämde mig för att ta rosa räsern dit och att det inte skulle bli en alltför sen kväll, eftersom jag skulle upp och jobba delad tur idag.

det gick sådär. kom inte hem så sent, runt midnatt, men imorse när jag skulle gå upp var jag som ett vrak. så totalt jävla skittrött! tog mig iaf iväg till jobbet, och nu är jag hemma mellan 13.00 och 17.00 och är ledig. har sovit i en och en halv timme.

jag njuter av den lilla, ynkliga sol som kikade fram under gårdagen.

gissa vem som vann båda gångerna vi spelade?
yes, i am the master!

0 kommentarer: