tisdag 17 juni 2008

ni kan aldrig ana vad skönt det är att veta att jag ska vara ledig i två dagar! halleluja.
var så jävla trött när jag kom hem från jobbet förut, att jag höll på att slockna direkt jag satte mig ner. jag tänker definitivt inte svara i telefonen om de skulle ringa från jobbet och vill att jag ska komma och jobba. jag är värd de här två dagarna faktiskt.
fick mina fina arbetstunikor idag, och de var supersöta. färgerna var alldeles ljuvliga. den saftiga räkningen på 587 kr var dock inte så upplyftande.

har träffat robert idag. vi satt ute på hans balkong och pratade och så spelade vi skipbo, som vanligt. :) jag blev skitallergisk och snöt nästan upp en hel pappersrulle, och nu känner jag mig alldeles skinnflådd och stel runt snoken. jävla allergi.

imorgon ska jag sova så länge jag bara kan, sen ska jag och jonas åka och hämta sängen, och köpa madrasser på ikea. som jag har väntat på denna dag! ska bli gött att få en ny, fräsch säng, som dessutom är större än den vi har nu.

hade även tänkt försöka orka städa och pyssla lite här hemma under dagen imorgon, och sen på kvällen ska jag till syrran och spela tp. det har visst blivit vårt nya favvospel. :)

1 kommentarer:

Nathalie sa...

åh, vad underbart härligt med ny säng! Och skönt för dig att vara lite ledig nu efter allt jobb! =)