fredag 13 juni 2008

jag känner mig nästan utvilad. fast nu tog jag nog i lite. inte utvilad kanske, snarare inte ett dugg uppstressad.
har jobbat med en annan dam ikväll. det flöt på som bara attan och vi var klara redan runt 20.15, så när klockan var 21.00 skickade hon iväg mig hem. så ska man göra! och inte hålla på och fjanta sig sådär och gnälla för att man vill gå 20 minuter innan man slutar.
gissa vem som gick hem 45 minuter innan hon slutade idag då? yes, ni gissade rätt. visserligen insisterade vi på att hon skulle gå, men ändå. det var skönt när hon gick.
såg förresten att jag jobbar kväll med henne, på måndag IGEN. fan.
hur stod du ut så länge, sara?

när jag kom hem hade min jonas köpt thaimat. jag åt malaysisk kyckling med curry och kokos. det var smaskigt. jonas körde safe, och tog tre små rätter. och han var nöjd han också. :)

imorgon är jag ledig! gud, vad skönt det ska bli.
ska kanske ut och gå med sara en sväng om hon orkar, hon jobbar nämligen delad tur.
och sen på eftermiddagen ska jag träffa robert. det är ett måste, för det var hur längesen som helst vi träffades nu, känns det som.

fredag den trettonde, och inget läskigt har hänt på hela dagen.
förutom att jag såg en måsunge stryka förbi utanför jobbet idag, och den var ganska läskig, fast lite söt också med sin duniga lilla kropp och alldeles för långa ben.
måsmorsan vakade som en hök över den. hoppas hon håller sig borta i fortsättningen, för jag vill inte gå i närkamp med en måsjävel.


yum yum, gimme some!

0 kommentarer: