fredag 13 juni 2008

jag satt här hemma igårkväll med huvudvärk igen. det bultade som fan och jag kände att jag behövde komma ut. få lite frisk luft. så jag bestämde mig för att ta en kort kvällspromenad för att lufta skallen lite. frisk luft brukar ju hjälpa det mesta.
gick en liten kortis runt sjukhuset och sen ner vid mia och olle, när jag kom på den briljanta idén att våldgästa de små liven, för andra gången på samma dag.

denna gången var de hemma, fast olle skulle iväg och jobba natt, så honom såg jag bara en snabbsväng. men jag tror mia blev glad över att jag kom en stund, så hon slapp sitta ensam med thea sådär på kvällskvisten, för det är ju inge roligt. the more, the merrier så att säga.
vi klädde på oss och thea lite kläder och gick ut och fortsatte promenerandet, och var nog ute i en timme ungefär. det var ganska kallt men friskt, och skönt att få röra lite på sig.

sen gick vi in till mia igen och myste i soffan. vi lekte med thea , som tyckte att min väska var det mest spännande i hela världen, och så åt vi banan.
och thea var så otroligt gullig där hon satt med bananen att mitt hjärta smälte once again.
jag blir alltid så sugen på att skaffa en bebis när jag varit där. plötsligt blev klockan närmare halv ett och jag kände att det var dags att gå hem. så med värkande huvud och en ekande tom bebismage begav jag mig sedan hemåt i natten.
huvudvärken är borta nu äntligen.
ska bege mig mot jobbet nu.


min väska var superrolig!

thea mumsar banan för glatta livet.

0 kommentarer: