torsdag 5 juni 2008

jag jobbade till 13.30, sen susade jag hem på rosa räsern, tog med mig jonas ut på balkongen och åt pastasallad och gjorde mig redo för att åka till morsan i värmskog.
övningskörde dit och det gick faktiskt riktigt bra! förutom när jag kom vid guppet vid einar i kiosken (ja, jag vet att det heter kalle i kiosken nowadays, men för mig kommer det alltid vara einar.) precis när jag körde över guppet sa jonas: "sväng in här!" och jag fick typ kasta mig in till höger eftersom svängen är direkt efter guppet, och självklart hade jag en bil bakom mig också.
hört talas om PLANERAD körning, älskling? pfft. men det gick ju bra. jag blev bara nervös eftersom jag knappt hann ge tecken och blinka åt bilen bakom, så jag trodde jag skulle få en bil i arslet.

var mycket trevligt hos mor. hon hade köpt wienerbröd som vi smaskade på. (jag åt bara ett halvt. bra va?) satt ute i solen och det var riktigt tryckande varmt en sväng där. och så kollade vi förstås in nya verandan. blev hur bra som helst.
när vi skulle hem insisterade jag på att vi skulle ta en liten extrarunda runtomkring och visa var jag hängde när jag bodde där och var en trotsig tonåring. så jag visade honom platsen där jag brukade gå på skolbussen, (som jag förövrigt fick lysa upp vägen med en ficklampa för att hitta till, på vintrarna när det var beckmörkt. läskigt!) och högen med fällda träd dit jag och therese brukade ta moppen till och tjuvröka, och icke att förglömma älgpasset där vi gömde öl innan vi skulle iväg på fest nere vid sjön.
var lite småkul att återvända till minnen från svunna tider.

när vi kom hem gick jag och satte mig på ballen med en bok. det var skithett och jag blev alldeles matt. slumrade tillochmed till en liten sväng.
duschade och gjorde mig beredd på att trycka ner rumpan i soffan resten av kvällen, när jag kom på att jag inte hade någon yoghurt kvar hemma, dvs ingen frukost att ta med till jobbet imorgon. efter mycket stånk och stön och en harang av svordomar lyckades jag tillslut ta mig till ica.

jobbar 7.00- 14.30 imorgon, sen vet jag inte vad som händer. ska säkert dricka vin. det är ju nationaldag och allt. dock vet jag inte om någon är ledig och villig att dricka vin med mig, men känner jag mig själv rätt så tar jag mig ett glas eller tre ändå, med eller utan sällskap. jonas ska till karlstad för att fira med familjen han.


jonas softar i solen hemma hos mamma.


jag likaså.

0 kommentarer: