onsdag 4 juni 2008

idag var vi och hälsade på morfar. han såg inte alls ut som sig själv. det var jobbigt att se.
och mormor var så orolig. hon berättade att hon gick omkring med en stor klump i magen hela tiden. det måste kännas förjävligt när någon man varit tillsammans med hela livet, är sådär sjuk. hon skulle hem och tvätta mattor efter sjukhusbesöket sa hon, för att ha något annat att tänka på och något att sysselsätta sig med. att bara gå hemma och inte göra något var det absolut inte tal på. stackars mormor.
imorgon ska de stanna hjärtat på morfar, för att sedan sätta igång det igen. jag förstod mig inte riktigt på det där, men det lät väldigt läskigt! :( hoppas det går bra.

på väg från sjukhuset kände jag mig lite deppig och kände att jag verkligen behövde bli avsläppt på bergvik köpcenter, för att tröstshoppa mig något fint, behövde faktiskt ändå ha ett par shorts till. så det blev ett par shorts, en rosa ryggsäck och en keps.
tog bussen hem. jonas hade gjort pastasallad och jag hade köpt med mig ett gott bröd från maxi, så vi mumsade som sjutton när jag kom hem.

imorgon jobbar jag mellan 7.00-13.30, skönt med en kort dag.
tror att vi ska åka hem till mamma och hälsa på en sväng efter jobbet. har ju inte sett den nya verandan än. jag ska övningsköra. jag måste fan köra lite oftare, blir så långt mellan gångerna.

allergin har varit skitjobbig idag, trots att jag var på apoteket och köpte kestine, istället för clarityn. den där jävla receptfria skiten biter inte på mig längre.
justjävlar! jag skulle ju beställa lite nya arbetskläder. det får bli imorgon. fick även ett erbjudande från ellos och josefsson idag om 50% rabatt på typ allt! det erbjudandet kan jag säkert inte motstå, så det kanske blir att jag slänger med något plagg därifrån också. ;)

1 kommentarer:

Mia sa...

Hoppas han kryar på sej snart lilla morfarn, han är snart uppe & paddlar ska du se!
Kul att shoppa lite iallafall!
Duktiga kockar ni är, ni två!
Vi får ses under veckan!
Puss!