måndag 2 juni 2008

usch, vad jag är allergisk hela tiden. så jävla jobbigt. ska nog ta mig en tur till apoteket och införskaffa lite piller och allerginässpray, innan det är dags att bege sig mot jobbet.
låg ute på gräsmattan och solade i ungefär en timme, tänkte jag skulle hinna få lite sol innan det är dags att åka iväg. får värsta ångesten ju av att sitta inne mellan 14.00 och 22.00, det är ju då det är som skönast! klarade dock inte av mer än en timme ute, för näsan höll på att ta kål på mig. jag nös som en tok och det rann och rann. inte kul! clarityn hjälper ju fan inte längre.
jag brukar aldrig känna av något såhär tidigt, men i år är det extremt.

mycket mer än så har jag nog inte hunnit med idag faktiskt. tänkte ta mig en dusch snart, och sen diska lite. efter det är det väl bäst att bege sig mot apoteket, det går ju inte preics snabbt på apoteket i grums. mamma kallar det för "apoteket snigeln." och så måste jag till affären för att köpa lite frukt att ta med till jobbet också. frukt är smaskens som mellanmål när det är så varmt ute och man knappt orkar äta något. (inte för att jag brukar ha så stora problem med det, men ändå.)

imorgon jobbar jag till 14.00, sen tänkte jag höra med mia om jag får komma hem till henne och lägga mig på hennes gräsmatta och sola lite. är ju inte så jävla rockigt att ligga mitt på min lilla gräsmatta på solbergsgatan, med tre hus runtomkring och fönster överallt.
vill passa på att få lite färg nu när solen är här, och jag vet att jag kommer jobba såpass mycket i sommar att jag förmodligen inte har så mycket tid över att sola och njuta längre fram tyvärr.

nä, nu får jag gå och kasta mig i duschen.
p.s. ni är väldigt dåliga på att skriva kommentarer tycker jag. d.s ;D

3 kommentarer:

Nathalie sa...

usch jobbigt det där med allergier! Ha en bra dag på jobbet trots värmen! =)

Mia sa...

Ja, usch du... inte kul att va allergisk! Snorar vid utgång jag med! haha!
Den klänningen har vi i gult oxå & den är världens sötaste!
Puss!

Mia sa...

Ujuj, nu har jag skrivit kommentarer så jag blev helt svettig! :-)
Nattinatt!