tisdag 3 juni 2008

så var ännu en dag förbi. har inte gjort så värst mycket faktiskt. jobbade mellan 7.00 - 14.00, och så var jag hos mia en kortis och låg ute i solen en stund. och lilla thea hade fått en alldeles ny pool av pappa olle som hon badade i, hon var så söt! jag vill ha en alldeles egen liten bebis jag med.
tog rosa räsern hem för en dusch, sen återvände jag till mia för att kolla på sista avsnittet för säsongen av desperate housewives. jennie och katrin var också där. det var väldigt trevligt. katrin är ju inte i grums så ofta, så det är extra kul när hon tittar förbi.
mia bjöd på kakor som hon hade bakat. supergoda med massa kokos och grejer. sånadär kakor som man inte kan sluta äta, trots att de är supermäktiga.

mamma ringde förut och berättade att morfar är inlagd på sjukhus igen. den stollen verkar inte riktigt förstå att han är sjuk. idag hade han varit och lagt i kanoten i sjön och tänkte ta sig en tur, men han hade känt nästan direkt att han inte skulle orka, han blev väldigt andfådd och så.
när han hade varit på vårdcentralen för att ta några blodprover senare, hade de skickat in honom till hospitalet, så nu ligger han på avd 34.
jag, mamma, mormor och marie (tror jag) ska in och hälsa på honom imorgon.
annars har jag inga planer alls för morgondagen. ska nog bara ta det lugnt, för ovanlighetens skull. :)


här är den fina liljeaktiga blomman som jag fick av mamma i födelsedagspresent. den är så himla fin! särskilt nu när nästan alla blommor blommar på den.

0 kommentarer: