torsdag 12 juni 2008

vilken jävla dag jag har haft på jobbet idag! det var om möjligt, ännu värre än gårdagen.
den där damen är så jääävla jobbig.
när klockan var 8.20 hade vi tagit upp två st av tio. två st! det är ungefär så många vi brukar ha KVAR att ta upp en normal dag. jo, för hon var tvungen att duscha en gubbe som egentligen skulle ha duschat ikväll och det tog ju hur jävla lång tid som helst.
och senare under förmiddagen, skulle hon städa rummet åt tanten som hon är kontaktperson åt. det tog över en timme! jag städade rummet åt gubben som jag är kontaktperson åt, gissa hur lång tid det tog? ptja, ungefär 20-25 minuter.
tror ni jag hann få någon rast idag förresten? mycket riktigt, det korrekta svaret är nej.
jag kom därifrån nästan 13.15 och jag slutade 13.00.
var helt färdig när jag kom hem och höll på att sätta mig ner och bara tjuta, men jag stod emot impulsen. nu jobbar jag inte med henne på ett tag tror jag. skönt.
man ska ju inte hålla på att få hjärtattack bara för att man jobbar med någon som är fru krångel herself.

när jag kom hem tvagade jag min arma kropp och iklädde mig festkläderna för att gå på christians studentskiva. mamma kom och hämtade mig, marie, mormor och morfar var också med. och därborta var det apmycket folk från andra sidan släkten.
christian var lite slirig, hihi. det minns jag ju själv från min egen student att man inte gjorde så mycket annat än att dricka hela dagen, med början direkt på morgonen med champagnefrukost. jag hade nästan hunnit bli bakfull när jag var hemma för att ta emot gästerna, för att sedan återvända in till stan och partaja natten lång. han var så stilig så! det är riktigt kul nu när kusselinerna har blivit så stora. lillasyrran, josefine slutade nian och skulle på bal på kvällen så hon var också festfin.
hon har växt upp till en riktig skönhet, den damen.

efter ungefär en och en halv timme kände morfar att han var tvungen att åka hem. det blev för mycket för honom, han är ju fortfarande väldigt svag. det var roligt att han iaf orkade följa med. :) så mamma körde hem oss allihop, och jag missade kladdkakan som jag hade siktat in mig på och trånat efter ända sedan moster susanne avslöjade att det skulle serveras efter maten.
bra för figuren kanske, men jag längtade verkligen efter choklad! jag är verkligen värsta chokladmonstret. får jag välja en sak att leva på i resten av mitt liv skulle det vara choklad. lätt.

har inga planer för kvällen, utan ska bara ta det lugnt och njuta av ledigheten. imorgon jobbar jag 14.00-21.30.


tänk att han varit så liten. hihi.

stilig va?


och josefine var också jättefin i sin aprikosa klänning.

0 kommentarer: