onsdag 18 juni 2008

idag har vi varit och köpt sängen. jäklar vad skönt det ska bli att sova i en ny, med fräscha, nya madrasser. det behövdes verkligen köpas en säng. nu låg vi ju och trängdes i jonas gamla 1,20säng, inte så jävla rockigt.
sen var vi på ikea för att köpa madrasser, och vi fick tag i det också, så nu återstår bara att skruva ihop skiten. utan beskrivning dessutom. tur att jonas är tekniskt lagd.

hittade även cdställ på ikea, så nu kanske vi äntligen får undan alla hundratals skivor som står i pappkassar i sovrummet och samlar damm. och sovrummet kanske blir ett sovrum istället för ett förråd. ska in igen och köpa dörrar till cdställen också, men det får bli efter löning, för nu är det inte många stackars kronor kvar på kontot inte.

skulle ju ha påbörjat städningen idag var det tänkt, men eftersom vi har ett stort sängskelett i vardagsrummet, två madrasser och diverse andra tillbehör och prylar i hela hallen, så blir det lite svårt att komma åt. har dock fått lite gjort ändå. har städat köket och badrummet, så där ska det bara dammsugas och skuras. vardagsrummet, hallen och sovrummet får bli imorgon. får väl se hur långt vi hinner.

skulle ha varit hos syrran idag, men hon var snuskigt trött och orkade tyvärr inte med något besök. så då passade jag på att börja med städningen istället.
nu är jag helt matt. åkte in till stan redan runt 13.00 och kom inte hem förrän runt 18.00 och sen har det gått i ett.
jonas är inne i stan, hos sina päron och kommer inte hem förrän efter fotbollen.
jag får se om jag kanske kan försöka kolla lite på tv jag också sen, men just nu står det två stora madrasser och skymmer sikten för mig. får se om jag kan flytta dem, är ganska trångt överallt.

imorgon kväll blir det årets första brännbollsspel. ska bli skitkul. spelade en hel del förra sommaren. och på fredag drar jobbhelvetet igång igen. jobbar fre, lör, sön, mån, sen ledig tis, jobbar ons, tors, fre. det blir tufft.
nä, nu måste jag gå in och kolla hur lite pengar jag har kvar på kontot.

0 kommentarer: