måndag 16 juni 2008

annika ringde mig igår på jobbet och undrade om vi kunde byta tur idag, vilket skulle innebära att jag slapp jobba kväll med tjatkärringen, så jag tackade gladeligen ja! fick kämpa mig upp imorse dock, kroppen var inställd på att den skulle få sovmorgon, men det gick bra ändå.
imorgon jobbar jag sista dagen med henne, innan hon går på semester. sweet. :)

imorgon kommer det två nya vikarier som ska jobba hos oss i sommar, och jag kommer förmodligen att bli handledare åt en av dem. det är lite jobbigt att behöva säga vad man gör och hur man gör inne hos varje vårdtagare, eftersom allt går på rutin, men lite roligt ska det bli också. hoppas de inte är rädda för att hjälpa till bara.
dessutom kommer en såndär sommarpraktikant som precis slutat nian, och fått kommunjobb i två veckor hos oss. så det lär bli huset fullt. jag slutar 14.00 imorgon, så det är gött.
sen är jag ledig i TVÅ hela dagar i sträck! det ska bli så jävla skönt. första gången på hela månaden hittills. välbehövligt.

försökte desperat få någon att byta tur med mig på midsommarafton också, eftersom jag jobbar kväll, och därför inte får vara med och leka och umgås och äta mat med mina kära vänner, men det var ingen som ville. kanske gör ett nytt försök imorgon, annars får väl jag åka hem och titta på tv i min ensamhet efter jobbet på fredag. fett.

gick ut och gick en sväng förut, och hamnade i syrrans soffa ett par timmar. vi har bestämt att det inte blir göteborg och därmed inte heller metaltown. det var ganska dyrt, sen är det ju resan och mat och sånt som tillkommer också, så vi kände väl att det inte riktigt var läge. tråkigt som fan. men mamma fyller ju femtio i år och då har vi tänkt bjuda henne på en resa, jag och syrran, och då lär det ju gå lite stålars, särskilt med tanke på att vi ska med på denna resa vi också har vi tänkt.
så nu vet jag inte när nästa tillfälle ges att åka till götet och hälsa på mina dear ol´friends.

jag och jonas har nästan köpt en säng idag! vi har mailat bruden med annonsen och väntar på att hon ska svara. äntligen! precis en sån som vi ville ha och allt, rätt storlek och färg, och sängborden ingick de med. skitbra. och billigt var det också, 1500 pix bara.
nu får jag använda presentkorten på ikea till madrasser istället. de är ju ganska dyra.

jag är rejält trött nu. känns i hela kroppen att jag jobbat mycket.
blir lite slötittande på tv och sen sängen.

1 kommentarer:

Mia sa...

Tjo!
Synd att ingen vill byta med dej... du får hota dem! :-)
Hoppas alltär bra annars!
Puss!