tisdag 25 augusti 2009

Nu är jag lite sur och ledsen. Hade planerat en mysig kväll med Jonas där vi skulle laga mat tillsammans och så men han verkar inte det minsta intresserad. Säger bara att han är trött efter att ha varit i skolan, vilket jag kan förstå, men det är inte roligt ändå. Han har varit i skolan två dagar hittills denna termin och redan är han så himla trött. Jag då? Som nästan har jobbat ihjäl mig under sommaren. Jag är också trött. Det kunde han inte förstå att jag var när jag kom hem från jobbet under sommaren och han ville att vi skulle greja i lägenheten till sena kvällen. Äsch. Otacksamt känns det när man försöker mysa till det lite extra sådär en vanlig vardag och inte mannen i fråga bryr sig.
Nu tappade jag både humör och lust till att göra någonting alls. Får väl skita i att äta idag.

Jaha. Nu ville han laga mat ändå helt plötsligt. Så jag får väl åka till affären och köpa lite grejer som vi inte har hemma. Äta bör man ju. Jag har bara ätit ett par rostade mackor idag och typ fyra pastskruvar så jag är hungrig. Men mysstämningen är totalt bortblåst.

Och här sitter jag nu med en blixtrande huvudvärk och vill grina.
Bara gnäll.
Fan.

1 kommentarer:

Buzaan sa...

Känner igen de där, har de så här hemma jag oxå ibland.. Inte alls roligt.. Men de går över men ibland vill man ju att dom ska förstå att vi oxå kan bli trötta o slitna efter en jobbdag m.m