tisdag 25 augusti 2009

Igår hade vi minsann trevligt. Jag har saknat min syster. Vi har inte hunnit setts så mycket under sommaren. Jag har inte hunnit se någon under sommaren nästan. Vinet var faktiskt gott och vi drack även lite öl och spelade TP. Jag vann.
Vi satt och sökte på massa gamla klassiker på Spotify (Fan vilken bra uppfinning alltså! Jag har ju inte det själv. Ge mig?) och hade allsång kvällen igenom. Mycket mysigt. Satt och snackade Michael Jackson och kom överens om att Earth Song är en av hans absolut bästa låtar. Vi bestämde oss för att tända ett ljus i gammelmoster Ellens ära. Marie hade hittat några värmeljus i hennes lägenhet tidigare under dagen som hon hade tagit med sig hem så vi tände ett av dem. Vem hade kunnat ana att en 98-årig dam hade doftljus med lukten Sea Breeze hemma.

Efter en stund övergav vi TP-spelet och satt på You Tube och kollade massa klipp. Musik då förstås. Mycket Silverchair blev det och vi satt där och var nostalgiska. Vi snackade festival och drömde oss tillbaka till den tiden i livet då vi var 16 år och livet lekte. Vi konstaterade att vi faktiskt sett väldigt många bra band live genom åren.

Jag kom inte hem förrän efter tre imorse. Trött som en get. Ramlade i säng och sov länge imorse. Skönt. Nu sitter jag här med en begynnande huvudvärk och väntar på att Jonas ska komma hem från skolan. Jag är lite kramnödig.


Lambrusco, gamle vän, du är lika god nu som då.

Ett ljus tänt för en nybliven ängel.

Daniel i Silverchair.

1 kommentarer:

sister mary sa...

oh en sån trevlig kväll i musikens tecken! :) tack du rara.