måndag 31 augusti 2009

Jo. Det gick väldigt bra på byggstället. Fick hjälp av en trevlig norrlänning som hette Patrik som var jättesnäll och sågade till bitarna åt mig och allt. 47 cm. Den sista stumpen som blev över fick jag med mig hem. "Ta med den här också du, om du behöver något för att starta en brasa med om du vill grilla korv," skämtade den snälle norrlänningen som hette Patrik. Jag skrattade hela vägen hem. Om alla som jobbar där är lika snälla som Patrik återvänder jag gladeligen. Det blev dock inget dunkande i ryggen.
Jag var också och hämtade ut ett paket. En väggklocka som jag köpt på Tradera. Mycket tjusig! Ska visa en bild någon dag. När den kommit upp på väggen vill säga.

Sedan åkte jag hem till Sara. Wow, vad fin deras nya lägenhet var! Verkligen supertjusig! Alla rum var jättefina och mysiga. Och som jag befarat började jag nu längta ÄNNU mer tills vi kommer iordning lite här också. (Jonas är inne i sovrummet och sätter upp reglar och borrar just i detta nu.) Efter att vi käkat lite Brago-kakor och druckit god saft drog vi iväg för att träna boxning. Det gick ganska bra. Jag överlevde. Jag spydde inte ens. I´m a survivor. Det var jobbigt. Men herrejävlar vad skönt det var! Värsta urladdningen. Jag längtar redan tills nästa gång. Imorgon kommer jag förmodligen inte att säga samma sak. Då kommer jag att vara spak. Mörbultad i hela kroppen.

Nu sitter jag och käkar lite mat och tänker på syrran. De har det nog skönt i Greklandet. Fick ett sms igår där det stod att de satt ute på balkongen i värmen och tog en kall öl. Idag skulle de visst hyra moppe. Mysigt. Hoppas de har det bra. Fast det tror jag alldeles säkert att de har.

Nu ska jag äta färdigt och sen gå hem till Lina och Larsa för att kolla läget med blommorna.
Imorgon ska jag till jobbet en sväng för det kommer en gubbe och säljer arbetskläder. Tänkte checka in utbudet. Han ska vara billig sägs det. Eller inte han personligen, (det vet jag faktiskt inget om) men kläderna. Kläderna sägs vara billiga.

1 kommentarer:

Therese sa...

Tackar! :)
Ha en fortsatt trevlig kväll du med, eller kanske ska säga godnatt istället nu när klockan är så sent :)