fredag 21 augusti 2009

Gissa vad jag har gjort idag? Yes, självklart blev det en tur till stan i regnet. Biltema var första stoppet där vi skulle lämna tillbaka några slangar som inte passade till tvättmaskinen. Sedan sprang vi in på Plantagen en apsnabb sväng.
Sedan åkte vi vidare mot Byggmax. De hade fina innerdörrar som jag ville ha. Dock kostade de 600 pix och det skulle bli lite dyrt att byta ut alla fem. Just nu iallafall. Så det får vänta. Istället köpte vi nya handtag för att pimpa de gamla dörrarna lite åtminstone. De vi har nu är så ohyggligt FULA! De är guldiga och vita. Det är sant. Så himla pinigt. Den person som bytte ut dem och tyckte att de var läckra måste varit kvar i början av 90-talet. Eller mökligtvis så byttes de på 90-talet. De vi köpte nu var lite mer up to date. Före och efter-bilder kommer så småningom.


På Byggmax hade de inte godis i lösvikt, men skruvar! Vi köpte naturligtvis en hög.

Jag köpte även ett hyllplan plus konsoller som jag har tänkt mig att lasera vitt och sätta upp på balkongen.

Passade på att köpa billig purjo när vi var i stan. Hade nämligen fått ett tips av en arbetskamrat om att man kunde skiva den och stoppa direkt i frysen för att sedan använda exempelvis i grytor och sallader. Perfa! Så det har jag gjort idag. Skivat och fryst ned.

Vi tyckte att vi var värda en ordentlig middag idag när det är fredag och allt så vi kirrade färsk fisk från Fiskbilen och gjorde äggsås till den. Smarrigt värre.

0 kommentarer: