fredag 21 augusti 2009

På Plantagen var jag ute efter Hibiskus, som jag tycker är otroligt vackra! Senast när jag var där med mamma fanns det bara vita och rödaktiga, men jag ville naturligtvis ha rosa och till min stora glädje så fanns det rosa hibiskusar idag! Jag köpte två stycken. Var även ute efter Hjärtan på tråd men det fanns bara två stycken att välja på och båda var fula och vissna så det blev det inga idag tyvärr. Blev även hemsk sugen på att köpa ett par orkidéer för de var nedsatta i pris och jag tycker de är så himla fina, men jag köpte inga sådana heller. Tänkte att det var dumt nu innan vi fått upp de nya fönsterhyllorna. Just nu har vi inga fönsterbrädor alls förutom i köket där vi fått upp den nya och där är det redan fullt med blommor.

Sitter här och dricker en kall Staropramenoch lyssnar på diskmaskinens tysta surrande. Väldigt behagligt och hemtrevligt måste jag säga!
Jag har grejat lite i köket idag. Ställt in alla grejer i skafferiet bland annat. Det tog sin lilla tid. Jag har även rensat ur ett par kartonger till och nu är det tre kartonger fulla med grejer som vi inte ska använda just nu som är klara att ställas på vinden. Skönt att få undan lite. Jag är jävligt trött på att snubbla på saker hela tiden!

Ljuvliga hibiskusar.

Mitt köksfönster.


Jag är nöjd med dagen, trots att det inte blev någon soft vilodag för mig. Har bara fyra arbetsdagar kvar sen lär jag få vila. Då blir det nog tunt med jobb igen.

1 kommentarer:

Therese sa...

Måste bara säga att ditt köksfönster ser riktigt hemtrevligt ut :)