söndag 30 augusti 2009

Nu har jag precis kommit ur duschen efter en lång dag på jobbet. Det var det bästa idag faktiskt. Näst efter min tvåtimmars powernap mitt på dagen när jag var hemma på timmar.
Dagen har gått oerhört fort idag! Vips, så var söndagen slut. Bara så.

Imorgon hade jag tänkt att börja plugga igen. Om jag orkar. Vi får se hur det blir med den saken. Först och främst måste jag hitta alla böcker, studiehäften och annat som hör till. Någonstans i röran ligger det och väntar på mig.

Skulle gärna vilja greja lite i sovrummet också men det är så svårt just nu, för vi behöver en regel, skruv och spik så att vi kan sätta upp gipsväggen därinne och innan dess är det lite svårt att fortsätta målandet. Och någon bil som funkar har vi ju fortfarande inte så vi kan ta oss till stan och köpa det som behövs. Plus att Jonas nu har börjat skolan och i den kurs han läser för tillfället går han mellan nio och fyra varje dag, vilket betyder att han inte är hemma förrän halv sex, sex på kvällen och då är det inte så lätt att försöka få låna en bil och ta sig till stan innan det stänger.

Jäklar, vad mörkt det är på kvällarna nu! Helt jävla kolsvart. Och naturligtvis har lampan på min cykel gått sönder också. Förhoppningsvis är det bara till att byta batteri. Usch. Riktigt höstigt ute.
Nu sitter jag här och knaprar vindruvor och ska ta mig en svängom bland lite bloggar!

0 kommentarer: