fredag 14 augusti 2009

Nämen HEEEJ!
Det var längesen sist hörrni. Jag tänkte bara meddela att jag lever. Jodå, det gör jag. Däremot har vi inte ett ordentligt bredband än och heller inget bra ställe att sitta och blogga på, förutom vid köksbordet och det är sådär bekvämt kan jag säga.

För att göra en kort uppdatering:

Vi har flyttat in. Det ser ut som fan. Fortfarande.
Jonas håller på och härjar i sovrummet just nu och där är det mycket som ska fixas inna vi kan bo där. Vi sover på madrasser i det lilla sovrummet. Vardagsrummet går knappt att gå in i på grund av alla grejer. Och soffan från MIO kommer förmodligen att anlända snart. Var vi ska ställa den har jag ingen aning om. Bilder på The Mess kommer nog senare. Just nu kan jag inte lägga in några eftersom det går så låååångsamt.

Jag har varit sjuk. Åkte på nån jäkla envis förkylning så jag har varit snorig som en tok och även haft lite feber. Jag är på bättringsvägen nu. Dock har jag känt mig konstig i halsen/bröstet idag och torrhostat hela dagen och när jag träffade syrran sa hon att det var ett tecken på svininfluensan!!! Så nu är jag orolig att det är det jag åkt på. Vore just snyggt. :(

Jag har jobbat. Väldigt mycket. Jag kommer upp i nästan 180 timmar denna månaden för att vara mer exakt. Jag gör min sjunde helg i sträck nu denna helgen. Jag är trött. Hemskt trött. Men jag vet att det bara är tillfälligt och att jag förmodligen inte får jobba något senare i höst.

Ja, det är väl inte så mycket mer som har hänt egentligen. Jag har mest jobbat och sovit. Och hängt på IKEA och grejat i lägenheten typ. Ni anar inte vad skönt det ska bli när allt det här är över och det börjar återgå till det normala igen! Det ska bli underbart faktiskt.

Jag skulle ha varit ledig i helgen egentligen. Jag hade mest tänkt softa. Vila. Ta ett glas rödvin eller två och greja lite här hemma. Men jag var tvungen att rycka in eftersom en på jobbet är sjuk. Så gick det med det. Men det är okej. Jag får kvalificerad övertid för denna extra helgen jag gör nu så. Dock var jag ner på byn med mor förut och köpte mig lite rödtjut trots allt, och det ska jag unna mig ett glas sen trots jobb imorgon. Det är jag fan värd!
Helst skulle jag vilja krypa ned i soffan och se en film ikväll, men vi har varken soffa eller tv på plats, och vardagsrummet ser som sagt ut som ett bombnedslag så det är bara att glömma.

Men nu vet ni att jag är alive and kicking iallafall.
Eventuellt uppdaterar jag någon mer dag om tid, lust och ork finnes. Jag jobbar ända fram till nästa fredag nu. (TIO dagar i sträck) Dessutom är inte mitt tålamod på topp när det går långsamt. We´ll see.
Ciao.

3 kommentarer:

Tessan sa...

GÖtt å se lite livstecken från dig =)

Mamma Dee sa...

Hej Milla =) Hur e de? Här är det upp o ner funderar på att hoppa av undersköterskeprog o börja jobba som timvik! Är mer sugen på att läsa till ssk om 2år ! Men men vi får se! Hur går det för dej? Kram

Therese sa...

Fint att se att du lever ;)