torsdag 20 augusti 2009

Jag är L E D I G!
Nåja, en dag. Förmodligen kommer den dagen spenderas i stan nu igen. Alla mina (TVÅ) lediga dagar den här månaden har jag spenderat på något byggvaruhus, färghandel eller inredningsbutik. Så förmodligen kommer vi även att åka in igen imorgon när vi har tillgång till bil. Känns inte direkt som att man är ledig då, men vi måste handla lite grejer i vilket fall som helst. Slangar till tvättmaskinen och väggfärg och sånt viktigt. Helst skulle jag vilja ligga och lata mig hela dagen.

De ringde från MIO idag igen och frågade om vi ville ha hem soffan imorgon. Jonas sa att vi helst ville ha den nästa vecka istället så de skulle ringa då. Inte för att sovrummet kommer att vara klart då heller. Men ändå. Hoppas den är fin nu!
Trött är jag idag igen. Jag sov sådär dåligt igen inatt. Undrar vad det beror på. För trött är jag ju.

Resten av den här dagen kommer att bli lugn. Ska slå en signal till syrran och höra vad hon gör, sen kanske jag ska hjälpa Jonas att sätta upp väv, även om jag känner mig mer i vägen än hjälpsam. Böckerna ska beställas till mig idag också. Annars inga storslagna planer. Lär bli en tidig afton ikväll. Känner redan hur ögonlocken blir tyngre och tyngre.

0 kommentarer: