onsdag 26 augusti 2009

Iiiiih!
Jonas hade en fästing på sig. Äcklig var den! Han frågade mig om jag kunde ta bort den men jag vågade fan inte. Jag stod där med pincetten i en darrande hand och tvekade. Till slut tröttnade han på att vänta tills jag samlat mod och tog den själv, trots att den satt på ett svåråtkomligt ställe. Men han fick bort den. Den hade nog precis sugit tag för den satt inte hårt. Men fan vad äckliga de är de små kräken. Nu sitter jag och ryser och tycker fan att det kliar överallt! Hoppas att han inte fått borrelia eller hjärnhinneinflammation eller nåt. Jag har för mig att man ska elda upp äcklen och att de inte dör om man inte gör det. Så jag stod och tjöt hysteriskt i dörren till badrummet: "Döda den! Elda upp den! Var har vi en tändare?! Du MÅSTE elda upp den annars dör den inte. Den kravlar upp ur toaletten igen och jag vill då INTE ha en fästing i röven!"

Men han eldade inte upp den. Han virade in den i papper och kastade den i toan. Det gör mig lite rädd. För jag vill inte att den ska återuppstå from the toilet. Fast min hjärna kanske bara har hittat på det där om att de inte dör om man inte eldar upp dem? För jag dödade ju två stycken förut när jag rensade svamp. Mosade dem med en kniv. Höll kniven längst ut i spetsen och tryckte sedan skaftet mot odjuret under hyperventilering och tjut. Och mosade blev de. Och de såg väldigt döda ut båda två. Så jag kanske bara har hittat på det där om eldningen, trots allt. Någon som har koll?
Usch, vad det kliar på mig nu! Fy fan.

Bilden är så jävla äcklig att jag nästan ångrar att jag la in den. Fy fan! Det ryser i mig. På riktigt. Äckliga djur. Som man dessutom kan bli jävligt sjuk av.

3 kommentarer:

Tessan sa...

Förr vet jag att vi alltid eldade på fästingarna i vår familj innan vi kastade bort dem, men jag vet inte riktigt varför vi gjorde det egentligen. Jag tror inte att de blev mer döda för det :P

Nu spolar jag bara ner odjuren direkt i toan som de är. Möjligtvis att jag klämmer ihjäl dem i ett papper först. Oavsett så kan jag garantera dig att de inte kommer upp tillbaka, så du kan vara lugn =)

Buzaan sa...

Ja de går ju oftast över fort som tur är :) Ja den växer o växer o de börjar kännas i hela kroppen..

Din tur kommer nog snart får vi hoppas, är en otrolig känsla..

Usch för dessa fästingar, dom är sååå äckliga, kryper i mej bara ja läser om dom.. Usch!!

Ha de nra.. :)

gaby sa...

svara i min egen blogg förut tihi.. de vart lite fel :) Postat av: gaby
saknar dig me gumman. men snart jobbar du kanske inte lika mycke som du gjort, då kanske vi kan ses lite mer.. ska du börja boxas igen? behöver inte boxas just me mig. menar om du hellre vill ha me sara lr syster din.. men bara så ja vet att nån man känner e där.. för nu drar ju jennie snart.. :( skatill grums ida. kanske kan höras då. puss.