måndag 31 augusti 2009

Jag har gått och blivit betuttad i Salem Al Fakir.
Jävlar så musikalisk.


5 kommentarer:

Therese sa...

Nej, jag tror J M är tjänstledig, det är en annan som jobbar där sen i juni. Hon var otroligt nog mycket trevligare idag än vad hon var i telefon, så det var ju bra iaf.
Ja, det är verkligen en kass kommun att bo i det här.
Det är sjukt att man ska behöva flytta på sig för att kunna utbilda sig till det man vill. Eller vänta så länge för att kunna börja läsa. Vad ska man göra under tiden liksom? Det är inte det lättaste att få jobb utan utbildning ju.
Och det är dumt av kommunen att göra så eftersom det kostar dom mycket mer att ha folk arbetslösa än att betala en utbildning, iaf i längden.

Therese sa...

När jag blir stor vill jag jobba som massör av nåt slag. Men då måste jag bli rik först, för en sån utbildning kostar ett antal tusen och arbetsförmedlingen betalar inte.

Therese sa...

Jag tror inte jag skulle klara att läsa en hel utbildning med tanke på min skada, så det är därför jag vill börja med ett ämne i taget. Om det funkar bra och jag känner att jag orkar så kan jag ju läsa mer då. Men det känns som att det är dumt att ta på mig för mycket från början, så det inte skiter sig.
Jo det kostar och jag kan tänka mig att en intensivutbildning är ännu dyrare.

Tessan sa...

Tack så mycket, du är så snäll du =) Ja, det kommer absolut att vara värt det i slutändan. Bara det väl är över så glömmer man allt jobbigt som är nu =)

Therese sa...

Tack, det hoppas jag med :)
Jo, man använder sin egen kropp mycket. Jag har pratat med min sjukgymnast och hon tror ändå att det kan vara möjligt. Om man har höj- och sänkbar brits så får man rätt arbetshöjd och kan använda hela kroppen istället för bara händerna och armarna. Sen gäller det ju att tänka på arbetsställningen så att man inte står helt galet och sådär.
Jag tror att det kan gå. Det är något jag är intresserad av och då kan det vara lättare att klara av även om det är tungt :)