lördag 22 augusti 2009

Jag blev sittande med min bok ett ganska bra tag faktiskt. Inte ute dock. Det blev kallt efter en stund så jag gick in och bänkade mig istället. Lite piggare blev jag men kände ändå inte för att påbörja något särskilt. Vi gick upp med ett par kartonger på vinden och i förrådet bredvid vårt såg jag en skitfin spegel och ett par ljusstakar som jag blev kär i. Skulle vilja köpa dem. Men hur gör man? Ska man gå runt och knacka dörr eller? Jag vet ju inte vem förrådet tillhör. :(

Nu har jag laserat hyllplanet och konsollerna som jag köpte igår. Betsen höll på att fräta lungorna ur mig och det var nästan att jag blev lite dizzy av att sitta där och andas in ångorna. Det var tillochmed en varning på flaskan. Nu stinker det som fan därinne, men jag har ställt ut grejerna och öppnat balkongdörren. Jag måste lasera det minst en gång till för det syns knappt att jag har gjort det en gång.
Jonas är så duktig. Nu är han inne i sovrummet och spacklar. Han har grejat hela dagen därinne. Men vi ska snart ta kvällen nu. Jag längtar tills det blir klart och vi kan flytta in där. Fast jag är forfarande osäker på vårt val av färg och tapeter. Vi valde ju en svart fondvägg och gråa väggar. Jag är rädd att det kommer bli för mörkt. Jag gillar ju ljus och vill ha in så mycket ljus som möjligt egentligen. Men nu blir det svart och grått. Så är det bara. Jag får lov att vänja mig.Sovrummet.
Ser ut som ett neverending byggprojekt just nu och det känns som att det är länge kvar tills vi kan flytta in där. De där läskiga rören ska täckas med en vägg, taket ska spacklas/målas, väv ska upp och målas, fondvägg ska tapetseras och golv ska läggas.

Vad säger ni om det här tillfälliga kärleksnästet då? Inte särskilt cosy. Man snubblar över sänggavlar, sängbord, kläder och annat därinne. Men det får gå ett tag till. Tills vårt riktiga sovrum är klart vill säga.

2 kommentarer:

Anonym sa...

Hejsan.
Ja det var vi det :)
Haha, ingen fara.
Vi var ganska så nyvakna och trötta vi med. :)
Det blir verkligen fint i eran lägenhet!
Kram Tessan

Malin sa...

det blir säkert jättebra med färgvalet. Du kan ju köra vita krukor, vita ramar på tavlor, vita gardiner, lampor osv, så blir det ett ljusare intrýck i rummet! Jobba inte så du blir helt slut nu! KRamiz M