fredag 16 december 2011

Inatt sov jag bättre, även om jag sprungit på toa x 3. Dock kunde jag inte somna om när J:s klocka ringde vid 06.00, så jag följde med honom upp med täcket runt mig och höll honom sällskap när han åt frukost och sen kröp jag ner i sängen och kollade på tv en stund. Sen gjorde jag iordning frukost åt mig själv och åt framför tv:n.

Klockan 10.00 hade jag telefontid med min MVC-läkare för att diskutera mina provsvar angående ämnesomsättningsproverna. De var bättre nu när jag äter Levaxin, men hon trodde att jag kanske äter en något för hög dos eftersom jag har sån hjärtklappning. Hon tyckte jag kunde minska något på tabletterna, samtidigt som min endokrinolog skickade brev förra veckan om att provsvaren såg bra ut och att jag skulle fortsätta som jag gör. Jag sa att jag inte tänker göra någon medicinändring innan hon har varit i kontakt med med min ordinarie läkare och kollat så det är "okej" först. Så vi bestämde att hon ska kolla upp det med min hormondoktor och att jag ska fortsätta som vanligt över helgen och sen hör hon av sig någon gång under nästa vecka med besked.

Efter telefontiden slumrade jag till en stund igen och har sen inte gjort ett vettigt handtag på hela förmiddagen! Nu är det dags att ta sig i kragen och diska och duscha och fixa iordning mig lite. Och äta lurre förstås.
Ikväll ska jag och J på bio! Det blir mysigt.

2 kommentarer:

Anonym sa...

Hade oxå hjärtklappning, men ändrade inga doser mer än det min " riktiga" läkare sa. Hur stor dos har du om jag får fråga?

Aldrig skönt med hjärtklappning, hoppas det blir bättre snart=)

Linda Griffin sa...

Hur stor dos har du? Jag känner också mer hjärtklappning nu, men det tror jag faktiskt beror på själva graviditeten. Våra hjärtan skall ju dra runt på en extra liter blod, så hjärtat får pumpa lite hårdare :)

Men du gör klokt i att gå efter din endokrinologs rekommendation, hon/han är trots allt expert inom detta område.

Kramis, ha en skön helg!