söndag 4 december 2011

07.30 imorse gick jag upp och tappade upp ett härligt skumbad åt mig och J. Det var superhärligt att börja dagen på det viset, även om man blev lite trött i det varma vattnet. Efter badet tog vi en ordentlig långfrukost innan vi begav oss iväg mot stan och IKEA. Där köpte vi en dagbädd som ska med ner till Vänersborg (J sover fortfarande på en luftmadrass nämligen.)

Sen blev det ett kort besök hos J:s päron och där bjöds det på rykande färska lussekatter. Mums!
Vi begav oss vidare mot julmarknaden på Mariebergsskogen där vi skulle möta upp några vänner. Det var väldigt mycket folk där, men ändå inte så mycket att man inte kunde gå omkring och titta på de olika hantverken och allt annat som fanns. Det enda som handlades var dock lite marknadsgodis.

Styrde sedan kosan mot J:s syrra och klädpartyt. Där vankades glöggmys och lite shoppande. Vi köpte en body och en t-shirt. När vi kom hem packade jag en bag med massa grejer eftersom jag ska följa med J till Vänersborg imorgon och stanna där hela veckan. Nu känner jag mig helt färdig efter en rolig, men superlång dag! Lite mat nu och sen soffan innan det är dags att krypa i säng.

2 kommentarer:

Malla sa...

låter som en bra dag och så skönt med ett bad! det är flera år sen sist för mig :P

Essi sa...

Vilket härligt kök ni har Milla! En riktig myssöndag låter de där som!