tisdag 20 december 2011

Ännu en natt av katastrofal sömn. Usch. Och ont i händerna har jag. Är väldigt svullen och har inte kunnat ha på mig förlovningsringen sen vecka 28.

Bebis är väldigt lugn idag igen, det är en morgontrött liten krabat tror jag minsann, men vi får hoppas att den kommer igång snart. Igår kväll var det ett himla liv därinne, men jag har märkt att liten håller sig lugnare på morgonen/förmiddagen. Även om jag vet att det är så känns det olustigt när den inte rör på sig, nu på slutet. Tänk om något skulle hända NU, när vi är så nära målet! Hemska tanke.

Det är ungefär fem veckor kvar för lilla loppan innan det är dags att komma ut till oss och vi har fortfarande inga namn klara. Vi har 6-8 namn totalt fortfarande på listan, men än så länge har vi samma favorit på pojknamn och även samma på flicknamn, så det är bra. Men sen om det blir något av de återstår att se. Det är så himla svårt med namn alltså!

1 kommentarer:

Kerstin sa...

Klart inget händer nu! <3 Stor kram från en som suger på att höra av sig...du har mail. Har bloggat för mig själv ett tag i en mer anonym blogg, med mindre gnäll och sådär. Inte lika utlämnande. Ger dig adressen om du orkar med mig. :( Förlåt och stor kram från mig till dig - åååå så nära det är nu!!!! Hihihihi!!!