söndag 18 december 2011

Idag har jag varit på mitt jobb och hälsat på. Jag har även provat arbetskläder då vi ska få nya av kommunen till nästa år. Det var lättare sagt än gjort, men jag tog en gammal arbetstunika och jämförde med de storlekar som hängde där och fick på så vis fram en storlek som var likadan som de jag brukar ha. Lite svårt att få dom över magen nu så att säga.

Det var iallafall jättetrevligt att träffa mina arbetskamrater igen! Men jag är väldigt tacksam över att jag inte behöver jobba något mer nu innan bebisen kommer. Det hade aldrig gått. Jag fick skjuts dit, men gick hem. Jag hade så jävulusiskt ont i fogarna, så det gick inte fort vill jag lova. Dessutom fick jag några sammandragningar som gjorde att jag var tvungen att stanna till. Så att jobba skulle aldrig gå. Så jäkla synd att jag ska ha ont, för det är superhärligt väder ute och jag skulle vilja vara ute och gå långa promenader. Frustrerande att man inte kan det.

Varför gör det förresten så ont att stå på ett ben? Till exempel om man ska ta på sig en sko. Är det att fogarna liksom glider isär mer när man inte är rak i höfterna? Jag har iallafall skitont när jag ska ta på mig skorna eller strumporna, så jag måste sitta ner om det går. Tänk er en uppochnervänd pyramid, så har jag ont. Under magen, i ljumskarna och på blygdbenet. Ingenting i ryggen.

Idag har bebisen varit onormalt lugn. Sånt gillas inte! Hoppas på lite mer action inom kort.
Jag hade tänkt hälsa på syster + systerson idag, men hon mådde inge vidare så det blev inställt. Jag och J ska baka Rocky Roads och så ska jag försöka packa lite i bb-väskan. Och så har vi en film om profylaxandning som vi ska se, för den ska återlämnas till barnmorskan imorgon då vi har ett nytt besök där.

Nu rörde sig liten! Bra där, bebis.

0 kommentarer: