torsdag 29 december 2011

Ännu en natt med usel sömn. Jovars, det blev kanske tre timmar sammanlagt på hela natten. Det är sjukt jobbigt, för jag är trött men kan inte sova. Och nästäppan... Den där jäkla nästäppan blir jag galen på. Likadant var det igår. Jag behöver få vila nu inför vad som komma skall. (Förlossningen alltså.) Det står det i varenda gravidbok. För hur jag skulle orka med att trycka ut ett barn när jag praktiskt taget befinner mig i ett zombieliknande tillstånd dag ut och dag in, det vet jag faktiskt inte. Jag är ständigt trött och orkeslös och det är ju inte speciellt konstigt när jag inte får sova på nätterna.

Nåja. Nu ska jag snart iväg till labb och ta ett blodsocker innan det är dags för barnmorskebesök. Som vanligt känner jag mig stressad innan jag ska dit. Konstigt det där. Jag kanske omedvetet jagar upp mig på grund av att jag haft lite högt blodtryck de senaste gångerna?

4 kommentarer:

Wilda Mathilda sa...

I know the feeling... Usch, inte kul alls när man inte får sova!
Jag försöker sova på dagarna istället, men det går sådär...

kram

Marie sa...

Jag har heller inte kunnat sova om nätterna på ett tag. Men jag vet inte varför.
Hoppas nästäppan försvinner snart så du kan få sova mer ordentligt om nätterna.

Ja det blir väl snö i februari som sen håller i sig fram i maj eller nåt. Men nu kan det lika gärna kvitta med snö överhuvudtaget tycker jag.

Mickis sa...

Vet precis hur det är! Kunde inte heller sova under senare delen av graviditeten. Blev soffan och TV:n nästan varje natt. Har nog sett varje avsnitt av både vänner, Frasier, nanny osv....alla de där serierna som går nattetid ;)
Försökte ta igen sömnen under dagtid och lägga bort alla måsten. Vila nu, för när knodden kommer blir det inte mycket sömn ;)

Stora kramar!!

/Spökmamman sa...

Jag tror man skall ta det där att ladda inför förlossningen med en nypa salt...det blir vad det blir ändå. Och tro mig, när bebisen väl skall ut får du världens adrenalinpåslag. Annars skulle man ju ligga risigt till när syskonen kommer hehe, Arvid var bara drygt ett år när vi fick Nils så ngn sömn/vila var aldrig aktuell. :) Du kommer fixa detta galant!! <3 Mitt enda råd är att försöka ta det så lugnt som möjligt - NJUT av din egentid för den kommer typ aldrig tillbaka. :D Läs böcker, glo på film, ligg i sängen hela dagen... Stor kram!!!