torsdag 22 december 2011

Nu är alla julklappar införskaffade. (Tror jag? Måste dubbelkolla!) Känns otroligt skönt. Jag hade så ont när vi traskade omkring och handlade, så snart får jag börja hålla mig inomhus helt tror jag. Fick en massa sammandragningar också. (Tror jag? Magen blev iallafall hård som en fotboll och jag var tvungen att stanna en stund.)

Nu känner jag mig skitkonstig. Helt darrig/skakig i händerna och varm i ansiktet på något vis. Och imorse när vi precis kommit in till stan mådde jag så illa att jag höll på att kräkas! Supermysko. Jag sov förvisso skitdåligt inatt igen och det kan säkert påverka hur jag mår just nu också. Jag har slarvat med maten och bara ätit frukost idag så nu ska jag äta smörgås med bacon & ägg-röra och hoppas att jag känner mig lite piggare efter det. Sen ska jag slå in de sista klapparna om jag orkar.

22/12 idag och exakt en månad kvar tills bebisen är beräknad att komma den 22/1. Hihi.

7 kommentarer:

Wilda Mathilda sa...

Låter jobbigt det där!
Jag gissar på att det är lågt blodsocker (ingen mat) samtidigt som du har ökade nivåer av hormoner i kroppen nu, som gör att du mår dåligt.
Hoppas att det blir bättre med lite mat!

KRAM

Zarah sa...

Usch, så där mår jag också emellanåt :/ då är det mat snabbt som ögat som gäller. Så antagligen är det matslarvet som ligger bakom, iaf till viss del. Hoppas det gick över :)

neli sa...

hej =)
jag läste ditt inlägg angående prolaktinom.. jag har själv samma problem och undrar hur länge du haft det här? har du också en godartad tumör? känns alltid skönt att prata med nån som har samma problem! kram

neli sa...

åh va roligt att du svarade på min kommentar.. jag skrev till en tjej en gång men fick aldrig svar tillbaka =( du är den enda som svarat hehe =) jag fick också reda på de runt den åldern om jag inte minns fel! hur gammal är du nu? =)
jag fick också reda på förra året i januari att jag har en liten cysta vid hypofysen också.. känns mindre kul =( men vad ska man göra!

ja jag har läst runt lite där faktiskt =) kram på dig!

neli sa...

åh grattis till graviditeten hihi =) var det inte svårt att bli gravid?
jo det är sant.. känns otroligt skönt att prata med dig =) verkligen! jag gick in på familjeliv och jag hade ju missat en massa bra trådar där.. tack fina du som tipsade mig =)
kram

neli sa...

åh så himla roligt och höra =) glad jag blir att det har gått så bra för dig! förresten, känner du dig inte ovanligt yr, seg och trött? jag har känt mig det på den senaste tiden..
kram

K sa...

Hehe, glöm min gissning, jag blev förvirrad ett tag och tänkte BF 14/1. Ny gissning är...15/1. :D Stor kram, här har du adressen. Fattar noll vad gäller blogspot så frågan är om jag inte flyttar tillbaka igen. Aaaa. Kluven.