torsdag 1 december 2011

Förut drömde jag sådär konstigt igen. Jag drömde att jag satt i ett väntrum på någon form av specialistmödravård. I väntrummet satt andra blivande mammor. En tjej satt och grät förtvivlat så jag gick fram och frågade vad som hade hänt och hon berättade om en oerhört otrevlig sköterska som hon hade fått prata med. I samma stund blev det min tur och två sköterskor kom ut från ett rum och ropade upp mitt namn. Jag var där för att kolla något med njurarna då läkarna misstänkte att jag hade något problem med dom eftersom jag hade problem med kisseriet, utan att ha UVI.

Den ena sköterskan log ett hånleende mot mig och jag förstod direkt att det var den hemska människan som hade gjort den andra tjejen i väntrummet så ledsen. "Jaha, då ska vi se om dina njurproblem kan ha skadat POJKEN du har i magen då!" sa hon. Den andra sköterskan puffade på henne och skakade på huvudet precis som att sluta, du vet ju att hon inte vill veta vad det är för kön på barnet. Jag blev såklart chockad och jätteledsen. Jag hade ju gått i 33 veckor utan att veta och att få veta vad det är för kön såhär nära inpå kändes som att bli snuvad på konfekten.

Sen fick jag träffa en doktor som bröt på spanska och inne i rummet var typ 6 sköterskor också. Det var något som var fel. Jag skulle behöva dricka 3 liter av någon läskig vätska för att de sedan skulle kolla njurarna på mig. Ja, sen vaknade jag och fick aldrig veta hur det gick. Men det är konstigt hur man drömmer alltså... Och vad ledsen jag blev när hon berättade om vad det var för ett litet gryn som dolde sig i magen.

0 kommentarer: