torsdag 29 december 2011

Idag hade vi som sagt besök hos barnmorskan igen. Det gick bra. Bebisen ligger fortfarande med huvudet neråt. Det är numera inte rörligt längre utan ruckbart, vilket betyder att den sjunkit ner liiite iallafall. Bra!

Sf-mått: Mätte aldrig, då hon gjorde det förra veckan och inte tyckte det var nödvändigt att göra igen så nära inpå(?)
Blodtryck: 130/70
Urin: Utan anmärkning
Blodsocker: 5,2
Hjärtljud: 142

Jag gnällde lite över min jäkla foglossning som gör mig på dåligt humör eftersom jag har så ont och nästintill är orörlig. Och så klagade jag över min svullenhet i händer och fötter. Precis som jag själv funderat på att göra tyckte bm att jag skulle skaffa stödstrumpor. Så jag gick till Apoteket och köpte mig ett par. De får invigas imorgon.

Efter besöket vaggade jag till Gina Tricot för att köpa ett par leggings och sen åkte vi till svärföräldrarna och blev bjudna på god lunch och spelade lite olika sällskapsspel med diverse familjemedlemmar. Mycket trevligt!
Nu har jag och J spelat miljonbingo, men inte fan vann vi några miljoner. Inte något annat heller för den delen.

3 kommentarer:

Trivsamma förändringar sa...

Stödstrumpor gör susen ska du se!
Man känner sig inte så sexig, men allt som hjälper är bra!

Ett tips är att se till att få hjälp att få på dem! Jag fick aldrig på mig mina själv, utan sambon fick utföra ett mindre träningspass för att få på dem varje morgon. Se till att sätta på dem direkt på morgonen också, har du börjat svullna så hjälper inte stödstumporna så bra.
Och ligg högt med fötterna på en kudde eller nåt när du sover på natten, eller ja, försöker sova =)

Essi sa...

Kämpa på Milla, nu är det inte många dagar kvar innan du har din gullunge i famnen! Du förresten så hade du fått helt ljuvliga presenter, gilla speicellt madonnan du fått, lite avis ;o)

Bella sa...

Stödstrumpor är toppen!!!!