lördag 10 december 2011

Jag stod nyss i köket i godan ro med en nygjord smoothie i handen och plötsligt kände jag att magen liksom drog ihop sig och blev stenhård. Gick in för att sätta mig i soffan igen och den kändes fortfarande jättehård. Dessutom drog det inuti magen på ett obehagligt sätt, men gjorde inte alls ont.

Kan det ha varit min första sammandragning som kom? Det höll i sig i någon minut eller så (är det kanske länge för att vara en sammandragning?) och sen gick det över, och nu känns magen som vanligt igen.

Hej, förresten. Nu är jag hemma igen. Ska försöka komma igång lite mer med bloggandet snart!

4 kommentarer:

Trivsamma förändringar sa...

Sv; Ja bodyn är jättehärlig! Var så glad när jag hittade den på Tradera för under halva priset. Köpte den rosa klänningen och de matchade strumpbyxorna på ett party.

Det var nog en sammandragning du hade. Men ganska lång om jag jämför med dem jag hade. Hade sammandragningar redan i vecka 20-25 nånting, men inga onda, bara att magen blev stenhård. Tror alla har sammandragningar, livmodern behöver ju träna sig inför förlossningen, men jag tror inte alla känner dem förrän senare i graviditeten.

Kram Maria

Mickis sa...

Låter som en sammandragning. Jag har haft mina sedan innan v 20, men de har aldrig gjort ont. Livmodern drar bara ihop sig i ca 30 sekunder och blir hård som en boll ;) Har frågat flera olika läkare och de säger att det är livmodern som tränar sig inför förlossningen :)

Kram

Nea sa...

Hej! Kul att du kikat in i min oh så ouppdaterade blogg! Jag är dålig både på att läsa bloggar och att blogga själv men ibland kollar jag in här. Inte långt kvar tills din bebis kommer ser jag! Spännande! :) Låter som att du fått en sammandragning, men ärligt talat fattade jag aldrig skillnaden mellan sammandragningar, förvärkar och värkar... :)

Linnea sa...

Och just det, du får gärna beställa en elefant! 150 kr.