söndag 4 december 2011

Nu är det faktiskt dags att hoppa i bingen. Vi ska förstås följa vår härliga söndagstradition att läsa om kommande graviditetsvecka som vi går in i imorgon. Dessutom blir det ganska tidig uppstigning imorgon bitti, för det är en hel del grejer som ska fixas innan vi åker mot stan. Först måste alla blommor vattnas eftersom jag inet kommer att vara hemma på hela veckan och så ska jag iväg till lab och ta prover på morgonen.

Efter det styr vi kosan mot Karlstad. Jag har tid för synundersökning för linser 12.30, (är inne på sista paret nu!) sen ska vi försöka hinna äta lite lunch på stan. 14.00-15.00 är det barnmorske-besök och sen mellan klockan 15.00-17.00 är det dags för första föräldrautbildningen. Det ska bli spännande!

Sen ska vi typ bara hem och lasta in grejer i bilen innan vi åker vidare mot Vänersborg. Så även morgondagen kommer att vara fullspäckad och dagen bara springa iväg. Tack och lov kommer resterande vecka att gå i ett lugnare tempo sen när vi är i Vänersborg. Jag känner att jag behöver det faktiskt.

Godnatt!

0 kommentarer: