söndag 25 december 2011

...vill jag inget hellre än att få sova!
Jaha. Då var man vaken och uppe på benen då. Det är fan OMÖJLIGT att sova på grund av nästäppan (trots att jag tagit nässpray vill den inte ge med sig så jag ligger mest och kippar efter luft) och dessutom känns det som att det är ungefär 40 grader varmt i sovrummet. Mycket irriterande eftersom jag inte sovit klart ännu. Jag är fortfarande jättetrött.

Gårdagen var jättemysig men väldigt lång. Vi var ju på två olika ställen, först hos min släkt klockan 14.00 och sen åkte vi till J:s släkt och kom hem närmare 22.00-tiden. Var helt slut då och lyckades hålla mig vaken en timme till innan jag stupade i säng.

2 kommentarer:

Zara sa...

God jul! Nu är det inte länge kvar, men varje dag känns ju som en evighet när man vill träffa sin bebis. Nej, förlossningen var ingen höjdare (lång, EDA som inte funkade, moderkaka som inte lossnade=operation, förlorade massa blod och fick blodtrasfusioner...), men å andra sidan var förlossningen med Minna toppen så jag har fått prova båda varianterna :) Och slutresultatet blev ju bra iaf ;)

Zara sa...

Det är alldeles ljuvligt :) Om än lite dåligt samvete mot storasyster, har ju inte riktigt möjlighet att vara med henne 100% längre... Men hon tar det bra :)